Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Certificate digitale

Pentru inscrierea/reinnoirea in sistem operatorii licentiati pentru transport international de marfa sunt rugati sa completeze online CEREREA DE INSCRIERE/REINNOIRE IN SISTEM.
 
Operatorii de transport care si-au modificat denumirea sau adresele sediilor societatilor comerciale sunt rugati sa trimita prin posta sau prin delegat, o copie legalizata IN ORIGINAL dupa actul inregistrat la Registrul Comertului, care confirma acest aspect precum si o cerere de modificare adresa de corespondenta.
 

Personalizarea autorizatiilor de transport se face utilizand stampila dreptunghiulara a operatorului de transport, pe care figureaza numele societatii comerciale, codul fiscal si adresa sediului social al acesteia.

Autorizatiile de transport se elibereaza doar cu prezentara dovezii de plata a acestora - detalii in sectiunea "plata autorizatii".

Modul de preluare al autorizatiilor de la sediul A.A.D.R. poate fi CURIER - operatorul de transport plaseaza o comanda la o firma de curierat rapid pentru preluarea plicului de la sediul nostru, sau DELEGAT  (persoana imputernicita de catre reprezentantul legal al firmei), ce se va prezenta la sediul nostru cu formularul de delegatie semnat si stampilat in original, copie CI, stampila dreptunghiulara a firmei, dovada platii autorizatiilor si CMR-urile solicitate pentru alocarea autorizatiilor Rusia terta / Kazahstan terta.

Pentru acces in sistem trebuie sa instalati in browserul folosit:

- Certificatul digital de acces in sistem emis nominal de SAET;

- Cele 3 certificate publice (fara parole) de mai jos (pentru obtinerea si instalarea lor dati click cu mouse-ul pe cuvantul Certificat pentru a salva cele 3 fisiere cu extensia .cer, apoi localizati fisierele salvate si urmati procedura standard de instalare cu dublu-click): 

Certificat public 1

Certificat public 2

Certificat public 3

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

Program de lucru cu publicul

(la sediul A.A.D.R. respectiv telefon) Luni - Joi : 9.00 - 15.30Vineri      : 8.30 - 13.30
 

 

A.A.D.R. este operator de date cu caracter personal nr. 31362 înregistrat la A.N.S.P.D.C.P., în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, reprezentanților / împuternicitilor societatilor comerciale se face in conformitate cu cerintele dictate de Ordinul nr. 52/2002. Transmiterea de catre dvs. a unei cereri de înregistrare/reînnoire certificat digital în scopul implementarii și operării sistemelor informatice și de comunicatii ce furnizează servicii destinate guvernării prin mijloace electronice constituie totodata și acceptul dvs. implicit în vederea furnizării de date cu caracter personal. Refuzul dvs. cu privire la furnizarea de date cu caracter personal va trebui sa fie expres și va avea drept consecintă neprocesarea cererii dvs.. Vă puteți exercita drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile Legii nr. 677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, trimisă pe adresa agentiei.