Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

CEMT

21.11.2022 - Informare prelungire termen analiză documentație

Am primit de la MTI, următoarea informare legată de prelungirea termenului de analiză a documentației depuse și de centralizare a datelor corespunzatoare Listei 1

 

01.11.2022 - Metodologia de alocare a autorizațiilor CEMT 2023

Am primit de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Normele de alocare CEMT 2023.
Înscrierile încep de la data de 02.11.2022.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

 

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelorde pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica institutiei privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru institutia noastră.

 

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regasi in formularele specifice din aplicatie, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru

Vă informăm că în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie nu se lucrează la sediul ADR.

Începând cu data de 25 octombrie 2021, procedura de returnare și eliberare a autorizațiilor pentru transportul internațional de marfă se va efectua doar prin sistem de curierat.

Pentru detalii suplimentare, accesați secțiunea NOUTĂȚI.