Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

CEMT

21.11.2023 - Contestații lista 1 și Lista 2

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, următoarele liste

● TABEL cuprinzând CONTESTAŢIILE depuse de operatorii de transport privitoare la LISTA 1;
● Lista 2 - Lista cu operatorii de transport care îndeplinesc condițiile pentru participarea la alocarea CEMT 2024.

07.11.2023 - Lista 1 CEMT 2024

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Lista 1 CEMT 2024, ce cuprinde LISTA cu OPERATORII DE TRANSPORT care au solicitat, prin aplicaţia dedicată, autorizaţii CEMT pentru anul 2024.

Lista respectivă nu reprezentă lista finală cu număr de CEMT-uri alocate CEMT 2024.  

17.10.2023 - Metodologia de alocare a autorizațiilor CEMT 2024

Am primit de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Normele de alocare CEMT 2024.
Noutatea anului 2024, este că solicitările CEMT se depun numai în format electronic pe site-ul dedicat, gestionat de Autoriatea Rutieră Română (ARR).

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Română. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelor de pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica instituției privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru instituția noastră.

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regăsi în formularele specifice din aplicație, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru

Începând cu data de 25 octombrie 2021, procedura de returnare și eliberare a autorizațiilor pentru transportul internațional de marfă se va efectua doar prin sistem de curierat.

Pentru detalii suplimentare, accesați secțiunea NOUTĂȚI.