Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

CEMT

23.11.2021 - Lista 1 CEMT 2022 – Lista cu operatorii de transport care au solicitat autorziatii CEMT pentru anul 2022*

Am primit de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, lista de mai jos

*aceasta nu este lista finala

13.10.2021 - Metodologia de alocare a autorizațiilor CEMT 2022

13.10.2021

Am primit de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Metodologia de alocare a autorizațiilor CEMT 2022.

In conformitate cu Ordinul MTI nr. 1317 / 13.10.2021 pentru aprobarea Normelor CEMT 2022, solicitarile CEMT 2022 se vor depune in perioada 14 – 26 octombrie la sediul MTI - poarta E, cu inscrirea lor intr-un registru dedicat.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

 

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelorde pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica institutiei privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru institutia noastră.

 

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regasi in formularele specifice din aplicatie, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru

Începând cu data de 25 octombrie 2021, procedura de returnare și eliberare a autorizațiilor pentru transportul internațional de marfă se va efectua doar prin sistem de curierat.

Pentru detalii suplimentare, accesati sectiunea NOUTATI.