Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

CEMT

04.06.2020

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, următoarea listă de suplimentare pentru autorizații CEMT:

29.04.2020

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, următoarea listă de suplimentare pentru autorizații CEMT:

11.03.2020

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, lista de suplimentare pentru autorizațiile CEMT:

30.01.2020

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, următoarea adresă:

29.01.2020

Vă informăm că am primit de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor:

CEMT 2020

18.12.2019

Am primit de la Ministerul Transporturilor:

- TABEL cuprinzând CONTESTAŢIILE depuse de operatorii de transport privitoare la LISTA cuprinzând operatorii de transport rutier care îndeplinesc condiţiile pentru participare la alocare CEMT 2020 şi PARCUL admis, publicată de Comisia CEMT în data de 06.12.2019 şi rezoluţiile Comisiei CEMT;

- LISTA FINALĂ CEMT 2020, cuprinzând OPERATORII DE TRANSPORT solicitanţi CEMT 2020, numărul autorizaţiilor CEMT alocate precum şi restricţiile acordate.

 

CEMT 2020

Autorizaţiile CEMT sunt personalizate de catre A.A.D.R. cu datele de identificare complete ale operatorului de transport, date furnizate  si completate de catre acesta la inscrierea  in aplicatia SIAE

Operatorii de transport care si-au modificat adresele sediilor sociale trebuie trimita prin posta sau firma de curierat, o copie legalizata IN ORIGINAL dupa actul inregistrat la Registrul Comertului, care confirma acest aspect precum si o cerere de modificare adresa  in contul din aplicatia SIAE.
             CERTIFICATULUI DE INREGISTRARE la Registrul Comertului poate fi prezentat IN ORIGINAL operatorilor SAET la sediul AADR, in acest caz nefiind necesara legalizarea copiei si transmiterea ei in original.
 
Modificari de autorizatii CEMT, prin aplicarea de noi restrictii
Informam operatorii de transport ca pentru introducerea in aplicatia S.I.A.E. a restrictiilor aplicate de catre Ministerul Transporturilor prin Comisia CEMT pe autorizatiile CEMT care au fost initial preluate de la sediul A.A.D.R. neavand aplicata restrictie pe oricare dintre tari (tarile pentru care se pot aplica restrictii, in functie de liberele aprobate de Comisia CEMT, sunt urmatoarele: RUSIA, UNGARIA, ITALIA, GRECIA, AUSTRIA), este necesar sa se prezinte la sediul A.A.D.R. cu autorizatiile in original, nu doar copiile acestora.
 
Dupa rezolvarea contestatiilor si afisarea listei finale, AADR va permite operatorilor de transport sa transmita cererile de personalizare a autorizatiilor CEMT (din contul pe care acestia il au in aplicatia SIAE), sub rezerva primirii de la Ministerul Transporturilor a tipizatelor CEMT valabile pentru anul 2020.

Cererile de reactivare permisiune trimitere cerere de personalizare CEMT vor putea fi procesate maxim pana la data de 31 ianuarie 2020, ora 17.00 - mesaj adresat operatorilor care vor solicita partial personalizarea autorizatiilor aprobate de catre Comisia CEMT.
 
Pentru personalizarea autorizatiilor CEMT, vom accepta plati efectuate de catre operatorii de transport in apropierea datei listelor cu aprobari sau a adreselor primite de catre A.A.D.R. de la Ministerul Transporturilor.
           Va reamintim, referitor la dovezile de plata a autorizatiilor CEMT atasate cererilor de personalizare, ca este necesar ca acestea sa fie procesate/executate, nu doar inregistrate sau transmise catre banca. Se ataseaza op vizat de banca sau extras de cont cu rulajul zilei, obligatoriu fiind sa apara starea platii, datele destinatarului platii dar si datele platitorului.
Acest lucru va este solicitat datorita faptului ca SAET nu poate verifica sumele incasate de catre Ministerul Transporturilor.
Orice dovada de plata inaintata catre SAET, pe care nu apare statusul platii (procesat/executat), datele de identificare ale platitorului (persoana juridica) precum si datele de identificare ale destinatarului banilor, nu va fi luata in considerare.
  
Contul in care operatorii de transport trebuie sa depuna contravaloarea autorizatiilor multiple CEMT anuale (in conformitate cu HG 1130/2002):
RO 58 TREZ 7005032XXX001068 deschis la A.T.C.P.M.B., COD FISCAL: 13633330, Beneficiar Ministerul Transporturilor.
Costul unei autorizatii CEMT anuale este: 330 RON

CEMT 2020

09.12.2019

Am primit de la Ministerul Transporturilor:

Lista 2 ce conține operatorii de transport care îndeplinesc condițiile pentru participarea la alocarea CEMT 2020 și parcul admis

CEMT 2020

28.11.2019

Am primit de la Ministerul Transporturilor rezultatul contestațiilor depuse de operatorii de transport la lista 1 CEMT 2020

CEMT 2020

13.11.2019

Am primit de la Ministerul Transporturilor lista 1 ce conține operatorii de transport care au solicitat autorizații CEMT pentru anul 2020

Contestaţiile se depun la registratura Ministerului Transporturilor în perioada 14.11.2019 - 19.11.2019.

Rezultatul contestațiilor se va publica în data de 22.11.2019.

 

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

Program de lucru cu publicul la sediul A.D.R.

DEPUNERE SETURI DOCUMENTE necesare ridicării autorizațiilor (delegație, copie CI, dovadă plată autorizații, CMR)     

                                                  Luni până Joi: interval orar 09.00-12.00

                                                   Vineri- 8.30- 10.30

Atenție! Autorizațiile se vor elibera numai în urma depunerii unei documentații complete!

RIDICARE autorizații pentru care s-au depus în intervalul 9.00 – 12.00, seturile complete de documente   

                                                   Luni până Joi: interval orar 14.00- 16.00

                                                   Vineri: 12.30- 14.00

TRANSMITERE DOCUMENTE PRIN CURIER - zilnic în intervalul orar 09.00- 17.00

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelorde pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica institutiei privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru institutia noastră. De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regasi in formularele specifice din aplicatie, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.