Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Cerințe tehnice minimale

Pentru a putea accesa SIAE este necesar sa dispuneti de un sistem care sa aiba urmatoarea configuratie minimala:

  • Sistem de operare Windows XP SP3 sau versiuni ulterioare, Linux, Mac OS
  • Browser: Internet Explorer 9.0 sau versiuni ulterioare, Mozilla 25.0 sau versiuni ulterioare, Chrome 30.0 sau versiuni ulterioare
  • Acrobat Reader versiune 9.0 sau ulterioare
  • Certificatul digital de acces valid emis de Autoritatea de certificare a ADR precum si certificatele publice de acces din sectiunea Certificate Digitale

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Română. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelor de pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica instituției privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru instituția noastră.

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regăsi în formularele specifice din aplicație, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru

Procedura de eliberare și returnare a autorizațiilor pentru transportul internațional de marfă se efectuează prin sistem de curierat.

call-center SIAE        +40 21 303 29 97    tasta 2      Luni - Joi 11.00 - 15.00 
                                                                                     Vineri 11.00 - 13.00