Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Certificate digitale Cons. Județene

Pentru reînnoirea certificatului digital de acces în S.I.A.E., reprezentanții Consiliilor Judetene sunt rugați să completeze online CEREREA DE REINNOIRE.
Pentru instalarea certificatului digital, veti accesa DESCARCA CERTIFICAT, unde veti completa cont utilizator definit la completarea cererii de generare certificat digital + parola cont definita in acelasi moment + cod PIN afisat in pagină la salvarea cererii de generare certificat.
Din pagina în care ati fost direcționat, veti copia cheia de instalare certificat (este parola solicitată la un moment dat în procesul de instalare) și veti apăsa butonul DESCARCĂ CERTIFICATE. 
Certificatul digital pentru acces în S.I.A.E. are valabilitate un an de la data emiterii lui.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Română. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelor de pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica instituției privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru instituția noastră.

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regăsi în formularele specifice din aplicație, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru

Procedura de eliberare și returnare a autorizațiilor pentru transportul internațional de marfă se efectuează prin sistem de curierat.

call-center SIAE        +40 21 303 29 97    tasta 2      Luni - Joi 11.00 - 15.00 
                                                                                     Vineri 11.00 - 13.00