Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Certificate digitale Cons. Județene

Pentru reinnoirea in sistem reprezentantii Consiliilor Judetene sunt rugati sa completeze online CEREREA DE REINNOIRE.

Pentru acces in sistem trebuie sa instalati in browserul folosit:

- Certificatul digital de acces in sistem emis nominal de SAET;

- Cele 3 certificate publice (fara parole) de mai jos (pentru obtinerea si instalarea lor dati click cu mouse-ul pe cuvantul Certificat pentru a salva cele 3 fisiere cu extensia .cer, apoi localizati fisierele salvate si urmati procedura standard de instalare cu dublu-click): 

Certificat public 1

Certificat public 2

Certificat public 3

 

• Certificatele digitale se genereaza dupa ora 17.00, intr-o singura sesiune, pentru toate sistemele gestionate de AADR. Valabilitatea certificatului digital este de un an calendaristic. 

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

Program de lucru cu publicul

(la sediul A.A.D.R. respectiv telefon) Luni - Joi : 9.00 - 15.30Vineri      : 8.30 - 13.30
 

 

A.A.D.R. este operator de date cu caracter personal nr. 31362 înregistrat la A.N.S.P.D.C.P., în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, reprezentanților / împuternicitilor societatilor comerciale se face in conformitate cu cerintele dictate de Ordinul nr. 52/2002. Transmiterea de catre dvs. a unei cereri de înregistrare/reînnoire certificat digital în scopul implementarii și operării sistemelor informatice și de comunicatii ce furnizează servicii destinate guvernării prin mijloace electronice constituie totodata și acceptul dvs. implicit în vederea furnizării de date cu caracter personal. Refuzul dvs. cu privire la furnizarea de date cu caracter personal va trebui sa fie expres și va avea drept consecintă neprocesarea cererii dvs.. Vă puteți exercita drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile Legii nr. 677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, trimisă pe adresa agentiei.