Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Plată certificate

Informăm toți operatorii de transport persoane că începând cu data de 31.01.2014 tariful certificatului digital este de 476 lei (TVA inclus). Pentru vizualizare decizie președinte AADR apăsați aici.

Suma se achită către:

Beneficiar: Autoritatea pentru Digitalizarea României

CUI Beneficiar: 42283735

Cod IBAN: RO58TREZ70520G330800XXXX deschis la Trezoreria Sector 5

Adresă Beneficiar: Str. Italiană, nr. 22, sector 2, București

Vă informăm că începând cu data de 16.07.2020, Autoritatea pentru Digitalizarea României pune la dispoziția operatorilor de transport o noua facilitate, posibilitatea plații online cu cardul a certificatelor digitale prin intermediul platformei www.ghiseul.ro

  •  Pentru plata făcută prin www.ghiseul.ro, generarea certificatelor va fi facută după primirea de către Dvs. pe e-mail, a dovezii de plată și trimiterea ei pe e-mailul dedicat autorizatii@e-licitatie.ro 

• Pentru plata făcută prin virament bancar sau mandat postal, conform “Normelor si Procedurilor de Utilizare SIAE” articolul 5 (3) - operatorul SIAE are obligația ca în maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii cererii de generare certificat digital, sub rezerva încasării tarifului de reînnoire/înscriere (plata făcuta de dvs trebuie să figureze pe extrasul de cont pe care instituția îl primește de la Trezorerie - se primește zilnic, cu încasările din ziua anterioară) în SIAE, să genereze certificatul digital.

• Valabilitatea certificatului digital este de un an calendaristic.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

 

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelorde pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica institutiei privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru institutia noastră.

 

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regasi in formularele specifice din aplicatie, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru cu publicul la sediul A.D.R.

DEPUNERE SETURI DOCUMENTE necesare ridicării autorizațiilor (delegație, copie CI, dovadă plată autorizații, CMR)     

                                                  Luni până Joi: interval orar 09.00-12.00

                                                   Vineri- 8.30- 10.30

Atenție! Autorizațiile se vor elibera numai în urma depunerii unei documentații complete!

RIDICARE autorizații pentru care s-au depus în intervalul 9.00 – 12.00 (Luni - Joi) / 8.30- 10.30 (Vineri), seturile complete de documente   

                                                   Luni până Joi: interval orar 14.00- 16.00

                                                   Vineri: 12.30- 14.00

TRANSMITERE DOCUMENTE PRIN CURIER - zilnic în intervalul orar 09.00- 17.00