Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Certificate digitale

Pentru inscrierea/reinnoirea in sistem operatorii licentiati pentru transport intern de persoane sunt rugati sa completeze online CEREREA DE INSCRIERE/REINNOIRE IN SISTEM.

Pentru acces in sistem trebuie sa instalati in browserul folosit:

- Certificatul digital de acces in sistem emis nominal de SAET;

- Cele 3 certificate publice (fara parole) de mai jos (pentru obtinerea si instalarea lor dati click cu mouse-ul pe cuvantul Certificat pentru a salva cele 3 fisiere cu extensia .cer, apoi localizati fisierele salvate si urmati procedura standard de instalare cu dublu-click): 

Certificat public 1

Certificat public 2

Certificat public 3

Operatorii de transport care si-au modificat adresele sediilor societatilor comerciale sunt rugati sa trimita prin posta sau prin delegat, o copie legalizata IN ORIGINAL dupa actul inregistrat la Registrul Comertului, care confirma acest aspect precum si o cerere de modificare adresa de corespondenta.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

Program de lucru cu publicul

(la sediul A.A.D.R. respectiv telefon) Luni - Joi : 9.00 - 15.30Vineri      : 8.30 - 13.30
 

 

A.A.D.R. este operator de date cu caracter personal nr. 31362 înregistrat la A.N.S.P.D.C.P., în conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, reprezentanților / împuternicitilor societatilor comerciale se face in conformitate cu cerintele dictate de Ordinul nr. 52/2002. Transmiterea de catre dvs. a unei cereri de înregistrare/reînnoire certificat digital în scopul implementarii și operării sistemelor informatice și de comunicatii ce furnizează servicii destinate guvernării prin mijloace electronice constituie totodata și acceptul dvs. implicit în vederea furnizării de date cu caracter personal. Refuzul dvs. cu privire la furnizarea de date cu caracter personal va trebui sa fie expres și va avea drept consecintă neprocesarea cererii dvs.. Vă puteți exercita drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile Legii nr. 677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, trimisă pe adresa agentiei.