Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Certificate digitale

Pentru înscrierea/reînnoirea certificatului digital de acces în S.I.A.E., operatorii licențiati pentru transport intern de persoane sunt rugati să completeze online CEREREA DE INSCRIERE/REINNOIRE IN SISTEM.
 
Pentru acces în S.I.A.E. trebuie sa instalati certificatul digital de acces emis nominal de A.D.R., accesând DESCARCĂ CERTIFICAT
Veți folosi cont utilizator definit la completarea cererii de generare certificat digital + parola cont definită în același moment + cod PIN afisat in pagina la salvarea cererii de generare certificat.
Parola certificatului digital solicitata in procesul de instalare, se numeste CHEIE INSTALARE CERTIFICAT si se regaseste in pagina in care ati fost directionati ulterior completarii credentialelor si a codului PIN.

Operatorii de transport care si-au modificat adresele sediilor societatilor comerciale sunt rugati sa trimita prin posta sau prin delegat, o copie legalizata IN ORIGINAL dupa actul inregistrat la Registrul Comertului, care confirma acest aspect precum si o cerere de modificare adresa de corespondenta.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Româna. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

 

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelorde pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica institutiei privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru institutia noastră.

 

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regasi in formularele specifice din aplicatie, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru cu publicul la sediul A.D.R.

DEPUNERE SETURI DOCUMENTE necesare ridicării autorizațiilor (delegație, copie CI, dovadă plată autorizații, CMR)     

                                                  Luni până Joi: interval orar 09.00-12.00

                                                   Vineri- 8.30- 10.30

Atenție! Autorizațiile se vor elibera numai în urma depunerii unei documentații complete!

RIDICARE autorizații pentru care s-au depus în intervalul 9.00 – 12.00 (Luni - Joi) / 8.30- 10.30 (Vineri), seturile complete de documente   

                                                   Luni până Joi: interval orar 14.00- 16.00

                                                   Vineri: 12.30- 14.00

TRANSMITERE DOCUMENTE PRIN CURIER - zilnic în intervalul orar 09.00- 17.00