Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Certificate digitale

Pentru înscrierea/reînnoirea certificatului digital de acces în S.I.A.E., operatorii licențiati pentru transport intern de persoane sunt rugati să completeze online CEREREA DE INSCRIERE/REINNOIRE IN SISTEM.
 
Pentru acces în S.I.A.E. trebuie sa instalati certificatul digital de acces emis nominal de A.D.R., accesând DESCARCĂ CERTIFICAT
Veți folosi cont utilizator definit la completarea cererii de generare certificat digital + parola cont definită în același moment + cod PIN afisat in pagina la salvarea cererii de generare certificat.
Parola certificatului digital solicitata in procesul de instalare, se numeste CHEIE INSTALARE CERTIFICAT si se regaseste in pagina in care ati fost directionati ulterior completarii credentialelor si a codului PIN.

Operatorii de transport care si-au modificat adresele sediilor societatilor comerciale sunt rugati sa trimita prin posta sau prin delegat, o copie legalizata IN ORIGINAL dupa actul inregistrat la Registrul Comertului, care confirma acest aspect precum si o cerere de modificare adresa de corespondenta.

Aplicația este disponibilă pentru utilizare conform legii

Datele publicate sunt reale și conforme cu ultimele date furnizate de Autoritatea Rutiera Română. Accesul la contul personal se face pe baza certificatului digital și a datelor de identificare la aplicație.

ADR vă asigură că datele cu caracter personal pe care le furnizați în cadrul formularelor de pe site, vor fi tratate în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica instituției privind protecția datelor personale, siguranța acestora fiind o prioritate pentru instituția noastră.

De asemenea, prin prelucrarea datelor cu caracter personal ce se pot regăsi în formularele specifice din aplicație, vă exprimați acordul ca acestea să fie prelucrate de către ADR în scopul evidenței și corespondenței cu utilizatorii SIAE, îmbunătățirii serviciilor oferite sau alte scopuri pentru realizarea intereselor legitime ale ADR.

Program de lucru

Procedura de eliberare și returnare a autorizațiilor pentru transportul internațional de marfă se efectuează prin sistem de curierat.

call-center SIAE        +40 21 303 29 97    tasta 2      Luni - Joi 11.00 - 15.00 
                                                                                     Vineri 11.00 - 13.00